Life & Style > LifeStyle

Perna strut

(1/1)

Pamico:
Perna strutAceasta perna pufoasa, rod al imaginatiei studioului de creatie Kawamura Ganjavian, cu sedii in Spania si Elvetia, asigura conditiile perfecte pentru a trage un pui de somn la birou, in gara, in aeroport sau alte locatii. Ostrich Pillow (perna-strut) este captusita cu un material moale si pufos, ochii si urechile sunt acoperite, in timp ce buzunarele laterale ofera un spatiu confortabil in care iti poti baga mainile atunci cand stai sprijinit pe birou.

"Vazand ca ne petrecem tot mai mult timp la locul de muncă, in fata unui ecran de calculator sau in tranzit, ne-am gandit sa cream ceva care sa ne ajute sa tragem un pui de somn, deconectant", explică designerul Ali Ganjavian in film.Perna-strut nu este nici perna, nici pat, nici un articol de imbracaminte, este cate un pic din fiecare, un micro-mediu care ofera conditii excelente pentru a trage un pui de somn confortabil.

Designul ergonomic al pernei o face foarte foarte usor de utilizat si depozitat. Proiectata sa se potriveasca oricui, perna-strut este ideala pentru calatorii lungi sau zile obositoare la servici.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View