Categorie General > Sport intern

Adrian Mutu revine la Nationala

(1/2) > >>

Pamico:
Adrian Mutu revine la NationalaAdrian Mutu l-a anunţat pe selecţionerul Victor Piţurcă de faptul că vrea să înceapă din primul minut în meciurile cu Turcia şi Olanda, dar a precizat că va accepta şi rolul de rezervă.

"Nu este o problemă dacă nu port banderola, Piţurcă decide. Eu vreau să fiu titular. Nu m-ar deranja să fiu rezervă, ştiu că ceilalţi au jucat mai mult în ultima perioadă", a declarat Adrian Mutu.

"Briliantul" a dezvăluit şi obiectivul său pentru "dubla" cu Turcia şi Olanda: "Vrem 6 puncte, dar pentru că jucăm cu cele mai bune echipe din grupă ar fi bune şi două egaluri. Nu trebuie să ne facem iluzii, sunt două echipe foarte valoroase. Turcia are prima şansă, joacă în Turcia, e foarte greu. Au cam 60% şanse, dar aşa s-a zis şi cu Vaslui la Fener şi au reuşit un egal".

Mai mult pe: You are not allowed to view links. Register or Login

pschlacter01:
Parera mea este ca mutu nu mai este de echipa nationala. sa lase pustii sa-si faca treaba. el sa saturat cati bani a luat din fotbal , sa mai lase si pe altii

Pamico:
You are not allowed to view links. Register or LoginParera mea este ca mutu nu mai este de echipa nationala. sa lase pustii sa-si faca treaba. el sa saturat cati bani a luat din fotbal , sa mai lase si pe altii

--- End quote ---

E adevarat, din pacate nu mai este ce a fost, mai are cateodata si sclipiri, dar s-a cam trecut. Si varsta isi mai spune cuvantul...nu ai vazut ce burtica a facut. Asta e, toate au un timp al lor.

shaggy1001:
Mutu este expirat deja. In afara de sa-i invete pe jucatorii mai tineri de la nationala cum e cu cluburile, nu-l vad in stare de altceva. A ajutat cu adevarat nationala intre 2004 - 2009. In rest nu s-a diferentiat in meciurile nationalei de un jucator banal.

Pamico:
Ma da rai sunteti !  :o

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version
Mobile View