La o cafea de vorba > Fenomenul OZN

Un aparat de zbor vechi de 5000 de ani descoperit intr-o pestera din Afganistan

(1/1)

Pamico:
Un aparat de zbor vechi de 5000 de ani descoperit intr-o pestera din AfganistanUn raport uimitor din Afganistan a pus pe jar intreaga lume. 8 militari americani au disparut in timp ce incercau sa scoata dintr-o pestera un aparat de zbor vechi de 5000 de ani. Aparatul se pare ca este un proiect care dateaza din vechea cultura a indienilor. Descoperire a pornit de la un document scris in sanscrita gasit de catre chinezi in Lhasa (Tibet). Pentru a putea fi descifrat, acestia l-au trimis la Universitatea Chandrigarh. Doctorul Ruth Reyna a spus ca acest document continea planul unui aparat de zbor interstelar.

Metoda de propulsie este anti-gravitationala si foloseste laghima, o forta centrifuga suficient de puternica pentru a anula forta gravitationala. Conform yoghinilor indieni, aceasta "laghima" este cea care permite unei persoane sa leviteze. Dr. Reyna spune ca la bordul acestor masini, care sint numite in text "Astras", vechii indieni puteau trimite grupuri de oameni pe orice planeta, asa cum sustine documentul despre care se spune ca ar avea o vechime de citeva mii de ani.

Se zice ca manuscrisele dezvaluie si secrete despre "antima", adica "pelerina invizibilitatii" si "garima", insemnind cum sa devii la fel de greu ca un munte de plumb.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View