Currently:
  • Maserati Grancabrio MC - putere si frumusete 5 1

Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Maserati Grancabrio MC - putere si frumusete

(1/1)

Pamico:
Maserati Grancabrio MC - putere si frumusetePrezentat la Motor Show Paris 2012, Grancabrio MC vine cu multe influente mostenite de la predecesorul sau, GranTurismo MC Stradale. Are insa un nou motor V8 de 4,7 litri care dezvolta o putere de 460 de cai, cutie de viteze automata cu 6 trepte si atinge o viteza maxima de 289km/h. Accelerarea de la 0 la 100km/h se face in 4,9 secunde.

In ceea ce privește siguranța activa, Maserati Grancabrio MC este prevazuta cu MSP(Maserati Stability Program), un sistem electronic care reduce cuplul si actioneaza asupra franelor pentru a da stabilitate intr-o fractiune de secunda. MSP lucreaza in tandem cu controlul tractiunii ASR si a ABS-ului, pentru a opri blocarea rotilor la franare, la care se adauga asistenta hidraulica de franare (HBA). Aceste dispozitive electronice sunt active tot timpul, dar datorita implementarii si configurarii nu priveaza soferul de senzatia de control asupra masinii.

Cutia automata are cinci moduri in care poate fi folosita si anume: Auto-Normal, Auto-Sport, Manual-Normal, Manual-Sport si in modul Ice. Desi cutia de viteze este automata, in modul manual soferul controleaza schimbatorul de viteze direct, folosind padelele montate pe coloana de directie, masina functionand ca si cand ar avea cutie manuala veritabila.

Mai multe amanunte puteti afla aici: You are not allowed to view links. Register or LoginNavigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View