ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: Cainii Beagle  (Read 1625 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3581
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Cainii Beagle
« on: August 16, 2011, 08:22:55 PM »
Cainii Beagle

Descriere

Considerat un copoi mic dar indraznet si robust, cainele Beagle are o blana scurta, neteda si lucioasa, usor de intretinut si in nuante tricolore, sau in rosu si negru, orange si alb, sau lemon si alb. Blana este deasa, tare si medie ca lungime. Cainii Beagle arata ca niste caini English Foxhound mai mici. Craniul este lat si usor rotund, iar botul este drept si patrat. Picioarele sunt rotunde si puternice. Nasul negru al acestor caini are nari puternice capabile sa adulmece mirosurile cele mai fine.
Cateii Beagle se remarca si prin urechile lungi, largi si pedante. Ochii caprui sau caprui deschis au o expresie rugatoare caracteristica. Coada este purtata vesel de caini, dar niciodata incolacita spre spate.


Temperament

Rasa cainilor Beagle este una blajina, dulce, plina de viata si curioasa. Acesti caini pur si simplu iubesc pe toata lumea! Este doar un micut care da din coada fericit! Sociabili, curajosi si inteligenti, sunt considerati niste caini calmi si iubitori. Excelenti pentru copii si in general buni cu alti caini, totusi nu poti fi lasati impreuna cu animale non-canine decat daca sunt deja socializati cu pisicile si alte animale de casa de la varste fragede. Cainii Beagles sunt bine motivati si foarte atenti, de aceea au nevoie de un dresaj canin rabdator si ferm. Acestei rase de caini nu-i place sa fie lasata singura. De aceea e mai bine sa cumparati doi astfel de caini daca aveti de gand sa lipsiti mult de acasa. De asemenea, cainii Beagle mai au tendinta de a-si urma nasul pretutindeni. Astfel, cainii ar putea pleca de capul lor daca sunt lasati fara lesa intr-o zona straina.


Conditii de viata

Catelusii Beagles se acomodeaza perfect intr-un apartament daca sunt plimbati des pe afara. Sunt foarte activi in spatiile inchise si o curte mica le este suficienta

Exercitii

Sunt caini plini de energie si poseda o vitalitate rara, de aceeea au nevoie de mult exercitiu, dar o curte de dimensiuni rezonabile va fi suficienta pentru nevoile lor. O plimbare zilnica de inviorare va acoperi necesarul de exercitii. Totusi, intotdeauna folositi o lesa atunci cand iesiti cu acest caine, altfel va veti confrunta cu riscul de a-l vedea disparand dupa cine stie ce salbaticiune.

Speranta de viata

Speranta de viata este de circa 12-15 ani.

Sursa: caini.org
« Last Edit: August 16, 2011, 09:04:08 PM by Pamico »


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele