Software > Stiri IT Software

The Pirate Bay a scapat de servere si s-a mutat in cloud

(1/1)

Pamico:
The Pirate Bay a scapat de servere si s-a mutat in cloudPrintr-o miscare inteligenta care sigur ii va infuria pe aparatorii drepturilor de autor si guvernele care ii sustin, The Pirate Bay, cel mai popular site de torente si-a abandonat serverele si s-a mutat in cloud, asigurandu-se ca va ramane operational in orice moment.

Nu cu mult timp in urma The Pirate Bay a fost down timp de doua zile, evenimentul avand loc in urma unei pene de curent care a durat mai mult decat s-au asteptat. Ieri a fost iarsi down pentru cinci minute, dar de data aceasta pentru o cauza buna.

Winston Brahma de la Pirate Bay explica noul aranjament:

"Atat timp cat exista date va exista si Pirate Bay. Datele noastre circula in nenumarate cloud-uri intr-o forma puternic criptata, gata sa fie folosite cand este necesar. Locatiile fixe care prelucreaza datele, sunt la fel de bine criptate si se blocheaza automat daca nu sunt folosite timp de 8 ore.

Toate incercarile de a ataca The Pirate Bay de acum incolo, sunt atacuri impotriva a orice si a nimic. Site-ul cu care sunteti obisnuiti, va exista in continuare atat timp cat noi vom dori, numai ca aceasta se va intampla intr-o noua forma de existenta, o realitate pentru noi, dar o fantoma pentru cei care ne vor raul."

Datorita ISP-urilor din diverse tari care fac eforturi pentru a bloca accesul la site, Pirate Bay a fost nevoit sa ofere oglinzi ale site-ului pentru a ocoli aceste blocaje. Mutarea in cloud va face mult mai grea sarcina furnizorilor de servicii de Internet de a bloca ip-urile utilizatorilor, permitand acestora sa-si continue partajarea informatiei.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View