ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: Bichon Frise  (Read 1929 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3581
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
Bichon Frise
« on: August 16, 2011, 08:29:37 PM »
Cainii Bichon Frise

Descriere

Cainele Bichon Frise este o minge de puf fermecatoare, cu o blana dubla plina de bucle, ce consta dintr-o blana exterioara mai aspra si una interioara moale, foarte fina, catifelata, lunga de 3 - 4 inch (7-10cm.). Sunt caini albi din cap pana in picioare, dar sunt permise si variante cream, gri sau de culoarea caiselor. Poate fi prezentat tuns ca un canis, sau cu parul lung si tuns doar la picioare si la bot. Cainii au un bot mediu ca marime. Au niste ochi negri, rotunzi si inteligenti, bine acoperiti cu par. Gatul acestor caini este lung si pieptul este bine dezvoltat.


Temperament

Cainele Bichon este cel mai impresionant catelus alb care adora compania noastra. Cainii au un spirit independent, sunt inteligenti, afectuosi, indrazneti si plini de viata. Acest caine fermecator si blajin nu este unul care sa latre prea mult. Sunt caini increzatori si fericiti, iar tocmai din cauza acestui temperament este foarte usor de stat impreuna cu ei. Acesti catei iubesc pe toata lumea si sunt foarte usor de dresat. Acesti caini doresc ca toata lumea in jurul lor sa fie fericita. Sunt foarte sociabili de la natura si sunt cei mai bucurosi atunci cand sunt luati in orice exrcusie. Aceste trasaturi canine de sociabilitate le permit coexistenta pasnica si cu alte animale de companie, si de asemenea ii fac excelenti pentru copii.


Conditii de viata

Cainii Bichon Frise pot fi tinuti intr-un apartament daca se face suficienta miscare cu ei. Sunt destul de activi si se descurca bine si fara o curte.

Exercitii

Sunt caini activit si joaca le va rezolva necesitatile de miscare, dar iubesc plimbarile si mai ales sa se zbenguiasca in voie.

Speranta de viata

Speranta de viata este de minim 15 ani


Sursa: caini.org
« Last Edit: August 18, 2011, 10:47:27 AM by Pamico »


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele