GSM - Telefoane > Apple

Badabing! - aplicatia "iscoada" care aduce neliniste in randul utilizatorilor de iPhone

(1/1)

Pamico:
Badabing! - aplicatia "iscoada" care aduce neliniste in randul utilizatorilor de iPhoneIngrijorarile sunt in crestere in legatura cu o noua aplicatia iscoada pentru iPhone, care scormoneste in imaginile postate de prietenii de pe Facebook si le selecteaza pe cele mai "explicite".

Aplicatia se numeste Badabing! si se gaseste de vanzare pe iTunes la pretul de 1,99$. Badabing! foloseste o tehnologie similara cu image-recognition(recunoastere de imagini) cu ajutorul careia utilizatorii descopera cele mai sexy imagini postate pe Facebook. Dupa ce imaginile au fost descoperite, utilizatorul poate naviga prin ele sau le poate partaja cu alte persoane.

Serviciul ridica semne de intrebare, mai ales ca Internet Watch Foundation atrage atentia ca a gasit peste 120000 de cazuri in care fetele au postat imagini seducatoare cu ele pe Facebook, iar in cele din urma acestea au ajuns pe site-uri porno.

   

"Aplicatia are potentialul de a permite pedofililor sa-si mareasca sansele de a gasi poze ale tinerilor sumar imbracati", avertizeaza cei de la Child Exploitation si Online Protection Agency.

Un reporter de TechCrunch a descarcat aplicatia si a testat-o pe profilul sau de Facebook. "Aplicatia chiar functioneaza, ceea ce este de dreptul oribil", a spus acesta.

Pagina Badabing! se lauda cu faptul ca serviciul ajuta utilizatorii sa gaseasca cele mai sexy poze ale prietenilor. Pagina mai cuprinde si un testimonial al creatorului aplicatiei, Erick Barto in care colegul sau John Moses spune: "Aplicatia este excelenta si imi economiseste mult timp, cautand in locul meu printre poze".

In schimb cei de la TechCrunch care au testat aplicatia, au fost mai putin entuziasti cu privire la acest serviciu, Bob Walker spunand: "Crearea unei astfel de aplicatii este pur si simplu o greseala". "Daca oamenii considera ca trebuie sa puna astfel de poze on-line, atunci este alegerea lor, dar...nu este un lucru tocmai firesc.", a continuat acesta.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View