Currently:
  • Water Discus Hotel - Dubai 5 1

Life & Style > LifeStyle

Water Discus Hotel - Dubai

(1/1)

Pamico:
Water Discus Hotel - DubaiDesi criza macina tot mai multe state din lume, unele dintre acestea au totusi pozitii privilegiate si par intangibile la aceasta. Aurul negru are inca un cuvant greu de spus, iar banii proveniti din comercializarea acestuia pot face minuni. Una din aceste minuni va fi si Water Discus Hotel care se va construi in Dubai. Hotelul futurist va fi compus din două structuri masive in forma de disc, una situata deasupra nivelului apei si alta sub nivelul apei.
Cele doua parti vor fi conectate prin trei puturi, la care se adauga o structura centrala, dotata cu un lift.

Water Discus Hotel va avea sub apa, 1000 m2 utilizabili, ingloband printre altele 21 de camere pentru oaspeti. Va mai fi dotat cu un loc in care acestia sa poata inota, o camera de decompresie, un spa, terase deschise deasupra nivelului apei si un helipad pentru cei care vor sa se deplaseze pe calea aerului. Structura este astfel conceputa incat sa poata fi mutata in caz de nevoie. Pentru cazuri de urgenta, vor exista discuri detasabile, plutitoare, din structura de baza, ce vor servi ca platforme de salvare in caz de necesitate. Partea subacvatica a imobilului va fi situata la 10 metri sub nivelul marii.

Proiectul va lua nastere in urma unei colaborari intre Drydocks World, o ramura a companiei de stat Dubai World, compania elvetiana BIG InvestConsult si DOT(Deep Ocean Technology) o firma poloneza care se ocupa cu proiecte subacvatice.

Costul estimat al hotelului este de 120 de milioane de dolari. „Suntem extrem de mandri si incantati sa fim asociati cu un astfel de proiect unic in lume”, a spus Khamis Juma Buamim, seful Drydocks World.


surse: You are not allowed to view links. Register or Login / You are not allowed to view links. Register or Login
Foto: DOT

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View