Totul despre filme > Filme noi si nu numai

THE CROODS - Un nou trailer pentru animatia celor de la Dreamwoks

(1/1)

Pamico:
THE CROODS - Un nou trailer pentru animatia celor de la DreamwoksUn nou trailer amuzant pentru animatia realizata de Dreamworks, intitulata The Croods, va incanta publicul larg, cat şi copilul din interiorul nostru, cu o povestea fantastica venita din negurile timpului. The Croods va avea premiera in Romania pe data de 22 Martie 2013.

Scris si regizat de Kirk De Micco (Space Chimps) și Chris Sanders (Cum sa iti dresezi dragonul), filmul ne poarta in timp la o era nedescoperita din istoria planetei noastre, unde centrul actiuni se concentreaza pe intalnirea unei familii de oamenii a cavernelor cu un om putin mai evoluat pe nume Guy (Ryan Reynolds).The Croods aduce pe ecrane o comedie animata ce va incanta publicul mai matur, cat si copii dornici de noi povesti minunate.
DreamWorks Animation aduce in aceasta animatie vocile unor actori ca Ryan Reynolds, Nicolas Cage, Emma Stone, Catherine Keener, Cloris Leachman si Clark Duke.Familia Crood traieste intr-o caverna, in perioada cretacica. Lumea este plina de creaturi nemaivazute, ceea ce-i face pe membrii familiei sa nu se prea indeparteze de casa.
Numai ca ei sunt vizitati de un necunoscut iesit din comun, un adevarat geniu al acelor vremuri, printre accesoriile caruia se numara si focul!
El ii va impinge pe inapoiati in cea mai mare aventura a vietii lor.mai multe despre filme pe: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View