Currently:
  • Marissa Mayer anunta un nou Yahoo Mail 4 1

Software > Stiri IT Software

Marissa Mayer anunta un nou Yahoo Mail

(1/1)

Pamico:
Marissa Mayer anunta un nou Yahoo MailCEO-ul Yahoo, Marissa Mayer a anuntat o revizuire completa a serviciului Yahoo Mail. Dupa cum a anuntat Mayer, New Yahoo Mail a fost regandit si este disponibil pentru variantele mobile incepand chiar de azi astfel: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login si You are not allowed to view links. Register or Login. Pentru browsere, modificarile aduse vor fi lansate in zilele imediat urmatoare.

Noul update al Yahoo Mail beneficiaza de mai putine reclame si este mai putin incarcat de elemente vizuale. Astfel Marissa Mayer raspunde cererii utilizatorilor spunand: "Ne-ati spus tare si raspicat ca doriti mai putine elemente care sa va distraga atentia atunci cand folositi mail-ul. Doriti sa va logati repede, sa comunicati, ca mai apoi sa va vedeti de treburile voastre. Ei, iata ca v-am ascultat."

Prin lansarea New Yahoo Mail pe trei platforme mobile in aceeasi zi, este un semnal clar al celor de la Yahoo ca se doreste imbunatatirea acestui serviciu.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View