ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: HP vinde divizia de PC-uri?  (Read 1214 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3581
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
HP vinde divizia de PC-uri?
« on: August 19, 2011, 01:45:15 PM »
HP vinde divizia de PC-uri?HP a anuntat ca renunta la platforma mobila webOS, pe care a cumparata de la Palm cu 1.2 mld. de dolari anul trecut. Exista zvonuri cum ca firma si-ar cauta un cumparator pentru divizia de PC-uri. Ciudat avand in vedere ca sunt cei mai buni pe acel segment.

HP este producatorul numarul 1 de calculatoare personale din lume. 14.8 milioane de calculatoare au fost livrate de HP doar in trimestrul doi al lui 2011. Asta le ofera 17.5% din piata la nivel mondial.

Totusi s-ar parea ca HP vrea sa se concentreze pe altceva si ca ar cauta un cumparator pentru divizia de PC-uri. Asta mai ales pentru ca, desi ei vand mult, nu castiga atat de mult precum Apple, sa zicem. Apple castiga la vanzarea unui calculator cat HP la vanzare a sapte calculatoare.

Cat despre planurile companiei, HP a spus ca doreste asa:

Move HP into higher value, higher margin growth categories
Sharpen HP’s focus on its strategic priorities of cloud, solutions and software with an emphasis on enterprise, commercial and government markets
Increase investment in innovation to drive differentiation
Sa vedem daca zvonul se va adeveri.
Sursa: arenait.net


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele