Categorie General > Stiri Interne

Din 3 Ianuarie 2013 Romtelecom(Dolce DTH) nu va mai retransmite canalele PRO TV S.A.

(1/2) > >>

Pamico:
Din 3 Ianuarie 2013 Romtelecom(Dolce DTH) nu va mai retransmite canalele PRO TV S.A.Serviciul Dolce DTH si alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu vor mai retransmite canalele PRO TV S.A. incepand cu 3 ianuarie 2013.

Romtelecom nu a fost de acord cu privire la conditiile de reinnoire cerute de PRO TV pentru contractul de retransmisie ale canalelor de televiziune din portofoliul PRO TV SA.

In decursul negocierilor incepute in luna septembrie, ROMTELECOM nu si-a aratat disponibilitatea de a plati pentru canalele PRO TV un pret care sa exprime valoarea corespunzatoare pe care canalele PRO TV o reprezinta in pretul platit de fiecare abonat ROMTELECOM.

Informatii si detalii privind receptionarea pentru abonatii Dolce DTH a televiziunilor Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, Sport.ro, MTV, Pro TV International, se pot obtine la You are not allowed to view links. Register or Login.

marian170876:
Asta e capitalismul, nu platesti nu vezi. Mi se pare corect.

Pamico:
You are not allowed to view links. Register or LoginAsta e capitalismul, nu platesti nu vezi. Mi se pare corect.

--- End quote ---

Discutabil! Mai ales in cazul "capitalismului" romanesc !  :)

marian170876:
Tocmai de asta romanesc, vorbeam. Numai aici nimeni nu se gandeste la consumator ci la a baga cat mai multi bani in propriul buzunar.

Nino_:
ca sa vezi, s-au umflat muschi pe astia de la protv, au cota de piata mare, vor mai multi bani. s-au calicit si astia.
stiti ce ar fi super tare, sa nu se inteleaga la reinoirea contractului nici cu rcs&rds si sa ramana cu degetul in gura  :o

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Sitemap 
Go to full version
Mobile View