Categorie General > Stiri Interne

SERGIU NICOLAESCU a murit in aceasta dimineata la varsta de 82 de ani

(1/1)

Pamico:
SERGIU NICOLAESCU a murit in aceasta dimineata la varsta de 82 de aniRespectatul si indragitul regizor si actor Sergiu Nicolaescu, s-a stins din viata in aceasta dimineata la Spitalul Elias in urma unor complicatii cardiace si pulmonare, dupa cum a anuntat dr. Valentin Calu, purtatorul de cuvant al spitalului. Actorul avea 82 de ani.

„In ultimele 48 de ore, in evolutia domnului Sergiu Nicolaescu au aparut complicatii cardiace si pulmonare severe, care nu au raspuns la tratamentul intensiv aplicat si care au condus la deces azi, 3 ianuarie 2013, ora 8,20”, a spus dr. Calu.

Sergiu Nicolaescu fusese internat pe data de 26 Decembrie in urma unei cazaturi in timp ce se indrepta catre garajul sau, cazatura care a dus la fisurarea unor coaste. Printre altele regizorul suferea si de o afectiune cronica digestiva, dar medicii au descoperit ulterior alta boala. Pe data de 28 a fost operat laparoscopic pentru afectiunea de care suferea, insa intraoperator a fost descoperita si o peritonita localizata cu punct de plecare apendicular. Interventia a decurs bine, fara incidente.

Ulterior insa, au aparut complicatiile cardiace si pulmonare care au facut ca indragitul regizor Sergiu Nicolaescu sa ne paraseasca, poate pentru o lume mai buna.

Odihneste-te in pace Maestre!

informatii culese din: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View