Currently:
  • CES 2013 - Lenovo ThinkPad Helix 5 1

Categorie General > Stiinta si Tehnologie

CES 2013 - Lenovo ThinkPad Helix

(1/1)

Pamico:
CES 2013 - Noutati

Lenovo ThinkPad Helix - hibridul tableta/laptopSe pare ca multitudinea de moduri in care o tableta poate fuziona cu un laptop este mult mai mare decat ne-am inchipuit. Tocmai acest lucru doresc sa demonstreze cei de la Lenovo, prezenti la CES 2013 cu modelul ThinkPad Helix. 

Lenovo ThinkPad Helix este de fapt o tableta care se poate transforma foarte usor in laptop, atunci cand este conectata la docking station-ul cu tastatura. Deci ce este de fapt ThinkPad Helix, un Ultrabook sau o tableta? Cei de la Lenovo spun ca este un "Ultrabook multimod convertibil".Intregul sistem are o grosime de 20.4mm si cantareste doar 1.67 kg. Numai tableta are o greutate de 0.84 kg. Lenovo ThinkPad Helix vine cu un procesor Intel Core i7, memorie 8GB DDR3, hard-disk 256GB SSD. Ecranul are 11.6-inch 400nit IPS, la o rezolutie full HD si este cel mai luminos ecran al gamei ThinkPad de pana acum. Sistem de operare Windows 8.

Alte caracteristici includ noua sticla ClickPad, tastatura rezistenta la lichide, dual high definition 1080p Webcams, suport NFC, 4G LTE, 4 porturi USB din care doua sunt 3.0, un conector RJ45, un mini-DisplayPort si un mini-HDMI.

Despre acumulator, cei de la Lenovo spun ca tine 10 ore in varianta docking si 5 ore in varianta tableta.

Lenovo ThinkPad Helix va fi disponibila incepand cu sfarsitul lunii Februarie, la un pret de pornire de 1499$.

You are not allowed to view links. Register or Login
Photo: The Verge

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View