Currently:
  • CES 2013 - Monster & Electronics Arts Gaming Headphones 5 1

Categorie General > Stiinta si Tehnologie

CES 2013 - Monster & Electronics Arts Gaming Headphones

(1/1)

Pamico:
CES 2013 - Monster & Electronics Arts Gaming HeadphonesMonster, compania care a lansat celebrele de acum casti Beats by Dr. Dre, a anuntat prima sa incursiune pe piata accesoriilor de gaming. Compania a dezvaluit la CES 2013 un set de casti realizat in parteneriat cu cei de la EA Sports.

"Aceasta este o extensie naturala de branding pentru noi ... pentru a putea oferi un plus de calitate consumatorilor nostri", a declarat Chris Erb, VP marketing pentru EA Sports.

Castile din carbon costa 269.95$, vor veni in doua nuante de culori, alb si negru si vor avea pe partile laterale inscriptionata sigla celor de la EA Sports.

Castile incorporeaza un amplificator Monster Gamebox, un procesor de sunet si sunt compatibile cu orice PC, Xbox 360, PlayStation3, Wii sau Wii U. Bratele sunt pliabile, acest lucru facandu-le usor de transportat. Castile pentru gaming sunt putin diferite fata de cele pentru muzica si asta pentru a ajuta jucatorii sa poata face diferenta intre diversele straturi de sunete, de la muzica de fundal, zgomotul unor monede primite ca bonus in joc si pana la zgomotul facut de armele si munitia de  razboi.

Vanzarea castilor va incepe din luna Februarie.

sursa: mashable.com

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View