Currently:
  • CES 2013 - IDAPT S2 Universal Speaker Dock pentru iPhone si telefoanele cu Android 5 1

Categorie General > Stiinta si Tehnologie

CES 2013 - IDAPT S2 Universal Speaker Dock pentru iPhone si telefoanele cu Android

(1/1)

Pamico:
CES 2013 - IDAPT S2 Universal Speaker Dock pentru iPhone si telefoanele cu AndroidCei de la IDAPT au venit la CES 2013 cu un nou produs, IDAPT S2. IDAPT S2 este un dock universal pentru dispozitive Android si Apple. Are un design retro, doua optiuni de andocare, trei moduri de a reda muzica, un ceas cu alarma si un radio FM.

IDAPT S2 poate reda muzica prin Bluetooth sau prin conectarea directa utilizand conectori interschimbabili in functie de device-ul conectat la el. Initial, IDAPT S2 vine cu doi conectori, un micro USB si un conector cu 30 pini clasic pentru iPhone. Noul conector You are not allowed to view links. Register or Login sau alte modele se achizitioneaza separat. Dispozitivele atasate la el se si incarca in timp ce redau muzica.

Prin incorporarea tehnologiilor Powermat si Qi in produsele lor, IDAPT ofera si posibilitatea de a incarca dispozitivele conectate. Fiind singura companie care are licenta pentru ambele tehnologii de incarcare wireless Powermat si Qi, produsul IDAPT suporta o gama larga de dispozitive.


sursa: mashable.com

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View