Categorie General > Motor-Sport

Auto Show Detroit 2013 - Chevrolet Corvette Stingray C7

(1/1)

Pamico:
Auto Show Detroit 2013 - Chevrolet Corvette Stingray C7A saptea generatie Chevrolet Corvette Stingray a fost lansata oficial la Salonul Auto de la Detroit care a inceput astazi. Noul Corvette C7 este considerat cel mai puternic model al seriei standard, cu o valoare estimata de 335kW si un cuplu de 610Nm. Accelereaza de la 0-100km/h in mai putin de 4 secunde, si atinge mai mult de 1g in viraje. Consumul este estimat la 9l/100km la drum intins.

Bazat pe un sasiu de aluminiu complet nou, panouri din fibra de carbon si nano-compozite, Corvette C7 este cel mai usor model al seriei de pana acum. Masina are o lungime de 4,495m, o latime de 1,877m si un ampatament la roti de 2,710m. Motorul de pe Corvette C7 este un V8 direct injection de 6,2 litri, cutia  de viteze cu transmisie manuala are 7 trepte de viteza cu ARM (Active Rev Matching) si optional cutie de viteza automata in sase trepte cu zbaturi.

Jentile au 18 inch pe fata, cele de pe spate 19 inch, iar cauciucurile 245/40 pe fata si respectiv 285/35 pe spate. Franele sunt asistate electronic, au un sistem de racire diferential care impreuna cu o buna aerisire duc la o imbunatatire a sigurantei si stabilitatii. O alta inovatie interesanta la noul model Corvette C7 este cea prin care motorul isi poate inchide 4 din cilindri in momentul cand acesta nu este foarte solicitat, transformandu-se astfel intr-un motor V4 mult mai economic.

Tadge Juechter, inginerul sef de la Corvette spune ca noua masina reprezinta viitorul automobilelor de performanta moderne care livreaza mai multa putere, o mai mare placere de a conduce si un consum de combustibil mai eficient. "Rezultatul este o mai buna performanta pentru fiecare estimare", a mai spus acesta.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View