Currently:
  • Barcute daneze pentru masa de Paste 5 1

Retete Culinare > Colectie retete culinare

Barcute daneze pentru masa de Paste

(1/1)

Pamico:
Barcute daneze pentru masa de Paste



Ingrediente

• 6 oua
• 150 g branza sarata
• 100 g salam Victoria
• 50 g unt
• 2 linguri maioneza
• patrunjel
• sare
• piper
• salata verde si ridichii pentru ornat

Mod de preparare:

• Ouale se fierb tari si se taie in jumatati pe lungime. Se scobesc galbenusurile si se pun intr-un castron.
• Peste galbenusuri se adauga branza, jumatate din cantitatea de unt, o lingura de maioneza, o lingurita de patrunjel tocat fin. Se amestecă totul la mixer, pana se obtine o pasta fina.
• Salamul se da prin masina de tocat, de mai multe ori daca e necesar sau la blender. Se amesteca pasta astfel obtinuta cu untul si maioneza ramase.
• Pastele astfel obtinute se pun in tocuri de hartie sau in pungi si se spriteaza, mai întai pasta de salam, de jur imprejurul albusului, apoi pasta de branza, la mijloc.
• Se orneaza cu frunzulite de patrunjel si cu rondele fine de ridichii si se asaza pe un pat de frunze de salata verde.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View