Currently:
  • Atocha Railway Station - Gara sau gradina botanica 5 1

Life & Style > LifeStyle

Atocha Railway Station - Gara sau gradina botanica

(1/1)

Pamico:
Atocha Railway Station - Gara sau gradina botanicaStatia Atocha din Madrid, Spania, este cea mai mare si mai frumoasa statie de cale ferata din Madrid. Atocha Railway Station este totodata si nodul de baza pentru trenurile din Spania, deservind in egala masura trenurile de navetisti, intercity, trenurile regionale din zona de sud a tarii si de asemenea trenurile de mare viteza AVE din Barcelona (Catalonia), Saragosse (Aragon), Seville (Andalusia) si Valencia (Levante Region).

Atocha Railway Station este probabil cea mai "verde" gara din lume. Incepand cu anul 1992 statia este gazda unei gradini botanice impresionante care se intinde pe o suprafata de 4000m2, si detine peste 7000 de plante din 260 de specii diferite fiind totodata si un sanctuar al broastelor testoase care de asemenea se gasesc intr-o mare varietate.

Majoritatea celor care poposesc pentru prima oara in aceasta statie, raman uimiti de aceasta oaza de verdeata. La o asemenea priveliste care te fura fara sa vrei, nu e de mirare ca unii calatori risca sa piarda trenul. Urmariti mai jos superba gradina din gara Atocha.Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View