Categorie General > Stiinta si Tehnologie

REDRAY 4K Cinema Player

(1/1)

Pamico:
REDRAY 4K Cinema PlayerDesi exista televizoare cu rezolutie de 4k pe piata, ce e drept, putine si foarte scumpe, nu prea exista continut pentru acestea. Astfel, cei de la RED Digital Cinema s-au gandit sa vina cu o solutie in acest sens. Aceasta se numeste REDRAY 4K Cinema Player si este un player capabil sa redea continut la o rezolutie de 4k (4096×2160). Playerul poate sa ofere continut spre un singur televizor prin HDMI 1.4, sau spre o retea formata din patru televizoare prin HDMI 1.3. De asemenea este capabil sa ofere continut 3D, precum si continut cu un frame rate ridicat, de 48 fps sau 60 fps(cum ar fi noul film Hobbit).

Cu toate ca player-ul este destinat mai mult utilizarii comerciale, acesta poate fi folosit la fel de bine si in varianta home. Asta bineinteles daca aveti posibilitatea sa achizitionati continut 4K, sau sa-l produceti singuri cu ajutorul unei camere RED, ca mai apoi sa-l prelucrati cu You are not allowed to view links. Register or Login.

Printre alte facilitati, mai putem aminti ca REDRAY 4K Cinema Player stie sa transforme continut HD-H264 in continut 4k facand upscaling, detine un hard de 1TB pe SATA, suficient pentru 100 de ore de continut 4k, poate primi continut de pe Internet, card SD, sau de pe un stick USB. Si la partea de sunet sta foarte bine, suportand 7.1 canale in format LPCM 24 biti/48kHz. De asemenea playerul mai detine si conexiune wireless 802.11n si o telecomanda IR.

REDRAY 4K Cinema Player poate fi achizitionat pentru suma de 1450$.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View