Hardware > Depanari Hardware si Software

SURSA SIRTEC - HPC-700-B12S, 700W - DEFECTA

(1/1)

Pamico:
SURSA SIRTEC - HPC-700-B12S, 700W - DEFECTAAm achizitionat aceasta sursa, SIRTEC - HPC-700-B12S pe data de 7 februarie anul curent. Din pacate s-a dovedit a fi un esec, sursa fiind defecta. Problema pe care o manifesta este faptul ca pica in sarcina, simptomul fiind restartarea invariabila a calculatorului. Am inlocuit-o de proba, cu o alta sursa dintr-un calculator Dell, de 350 W, calculatorul comportandu-se de aceasta data ireprosabil in toate testele.

Din pacate, SIRTEC - HPC-700-B12S prezinta fenomene tranzitorii care o pun pe butuci, implicit calculatorul. Momentan nu ma pot pronunta daca este un defect de proiectare sau un caz izolat.

Configuratia pe care a fost pusa sursa este urmatoarea:
• MB - B75M-D3H
• Procesor - i5 3330
• Memorie - 4GB DDR3
• HDD - WD 500GB
• DVD-RW
• Video - nVidia GTX660.

Toate componentele absolut noi. Ca idee, din cate se poate observa este o configuratie destul de puternica. Sursa de 350 W functioneaza in momentul de fata pe calculator, fara absolut nicio problema, Sirtec-ul fiind neutilizabil. Astfel va puteti face o idee cam ce inseamna consumul la aceasta configuratie. Va puteti deci da seama, ca o sursa de 500 W este mai mult decat suficienta. De aici rezulta si o economie in buget.

Cine doreste mai multe lamuriri, nu ezitati sa ma contactati!

Aceste observatii au fost postate si pe site-urile eMag si PC Garage la acest model de sursa. Nici pana acum nu au fost acceptate!

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View