Currently:
  • Adobe Acrobat si Adobe Reader amenintate de un virus de tip zero-day 5 1

Software > Stiri IT Software

Adobe Acrobat si Adobe Reader amenintate de un virus de tip zero-day

(1/1)

Pamico:
Adobe Acrobat si Adobe Reader amenintate de un virus de tip zero-dayAdobe a lansat ieri doua patch-uri de urgenta pentru Reader si Acrobat 9, 10 si 11 datorita descoperirii uni virus de tip zero-day care a infectat mai multe calculatoare. FireEye, cei care au descoperit virusul, spun ca este deosebit de periculos, deoarece acesta poate sa ocoleasca sandbox-ul, mecanismul anti-exploit al celor de la Adobe.

Adobe a lansat actualizari de securitate pentru Reader si Acrobat XI versiunile 11.0.01 si precedente pentru Windows si Mac, Reader si Acrobat X versiunile 10.1.5 si precedente pentru Windows si Mac,  9.5.3 si versiunile precedente 9.x pentru Windows, Mac si Linux.

Cei de la Adobe spun ca utilizatorii trebuie sa-si actualizeze imediat versiunile de Acrobat si Reader, la noile versiuni lansate ieri, acestea fiind 11.0.02, 10.1.6, si 9.5.4. Adobe recomanda de asemenea ca utilizatorii Adobe Reader XI sa activeze optiunea Protected View alegand  "Files from potentially unsafe locations" din meniul  Edit > Preferences > Security (Enhanced), ca o atenuare temporara in cazul ca acestia au fost deja infectati. Aceasta este o optiune de protectie care este implementata numai in varianta Adobe Reader XI, dar nu este activata in mod implicit.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View