Currently:
  • Internet Explorer 10 de acum si pe Windows 7 5 1

Software > Stiri IT Software

Internet Explorer 10 de acum si pe Windows 7

(1/1)

Pamico:
Internet Explorer 10 de acum si pe Windows 7Dupa aproape 2 ani de bricolaje si teste, Microsoft a lansat oficial Internet Explorer 10 pentru Windows 7. Dupa cum se stie IE 10 a debutat pe Windows 8, dar de acum acesta este accesibil si utilizatorilor de Windows 7. Acest update aduce modificari insemnate browser-ului. IE 10 nu este doar mai rapid si mai stabil decat versiunea IE 9 care a functionat pana acum pe Windows 7, ci respecta si mai multe standarde. De acum, Windows 7 beneficiaza de IE 10 si de un nou JavaScript engine.

Microsoft sustine ca noua versiune a IE 10, este cu 20% mai rapida pe Windows 7 decat varianta IE 9, aducand imbunatatiri pe partea de HTML5 si CSS3, respectand standardele intr-o proportie cu 60% mai mare decat vechiul IE 9.
IE10 include: CSS Text Shadow, CSS 3D Transforms, CSS3 Transitions and Animations, CSS3 Gradient, SVG Filter Effects, HTML5 Forms, input controls, validation, Web sockets, HTML5 Sandboxing, Web workers, HTML5 App Cache, File Reader API, HTML5 Drag-drop si altele. De asemenea IE 10 are implementata si optiunea "Do Not Track", o optiune care permite utilizatorilor sa nu mai fie urmariti pe Internet de catre anumite site-uri care desfasoara servicii de analiza si publicitate.

Internet Explorer 10 pentru Windows 7 poate fi instalat numai pe varianta cu SP1. Pentru cei care doresc sa faca update, il pot gasi aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View