Reclame Gratuite > Reclame firme

Amenajeri Candy Bar-uri

(1/1)

candybarcraiova:
Tortul reprezinta cel mai important moment culinar al nuntii, insa pana la acest moment invitatii tai trebuie delectati cu tot felul de bunatati delicioase. Poti organiza  zona  destinata dulciurilor. Candy Bar-ul poate sa inlocuiasca cu success marturiile.

 
Cand va decideti sa optati pentru un Candy Bar la evenimentul dumneavoastra trebuie sa tineti cont de urmatoarele:

1.Culorile folosite. Dulciurile pot fi alese in functie de culoarea tematica a evenimentului sau a aranjamentelor din sala.

2.Vasele de prezentare. Nu trebuie sa va faceti griji. Venim noi cu ele !

3.  Obiecte decorative, pungute sau etichete. Vi le punem la dispozitie pentru a crea un joc de culori deosebit. Etichetele sunt folosite si cu rol informativ prezentand fiecare sortiment de pe masa cea dulce. Putem adauga si flori sau rame cu pozele voastre in care sa va prezentati povestea.

4.Fiecare sortiment dulce care nu contine ambalaj propriu va avea o lingura sau un cleste special care va asigura manipularea lor intr-un mod igienic.

5.  Nu stiti ce dulciuri sa alegeti ?! Nici o problema !!! Avem o gama diversificata din care puteti alege.


Cantitatea dulciurilor, marimea Candy Bar-ului si pretul acestuia vor fi stabilite in functie de bugetul pe care doriti sa-l alocati.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne trimiteti un email la adresa You are not allowed to view links. Register or Login

 :shaker:

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View