Software > Programe si Aplicatii gratuite

Avant Browser

(1/1)

Pamico:
Avant BrowserAvant Browser este un browser de internet cu aspect profesional, care se poate lauda cu performante mai mult decat decente. Avant este construit pe motorul browser-ului Internet Explorer si include o serie de caracteristici care-l fac mai bun si mai interesant decat pe acesta din urma. Browser-ul este rapid, vine cu o multime de skin-uri, ofera navigare cu ajutorul tab-urilor, o bara de instrumente modulara, o serie de butoane pentru navigare, functie find-on-page, feed-uri RSS, plugin-uri, password manager si multe altele.

Avant Browser utilizeaza de asemenea un sistem multi-procesare, aceasta insemnand ca fiecare tab deschis este de fapt, un proces independent. Atunci cand se intampla ca una din pagini sa se blocheze, acest sistem face ca browser-ul sa nu se blocheze total. O alta optiune interesanta este si posibilitatea de a  folosi functia "undo", foarte utila atunci cand din greseala a fost inchis un tab.

Download si mai multe amanunte puteti citi pe pagina producatorului: You are not allowed to view links. Register or Login

Avant Browser este o buna optiune pentru iubitorii de IE care doresc o schimbare.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View