Currently:
  • myIDkey - primul password key biometric 5 1

Hardware > Stiri IT Hardware

myIDkey - primul password key biometric

(1/1)

Pamico:
myIDkey - primul password key biometricmyIDkey este primul stick USB/Bluetooth securizat, cu amprenta digitala si cautare vocala, care poate stoca si afisa user-ul si parola de la diferite conturi pe care le detineti. Functioneaza pe orice calculator care detine porturi USB si este compatibil cu dispozitivele mobile prin Bluetooth. myIDkey este foarte usor de folosit, pur si simplu se gliseaza degetul peste senzorul biometric pentru a-l debloca.

Dupa deblocare, pot fi cerute informatiile personale de care aveti nevoie, printr-o simpla apelare vocala, tinand apasat butonul de microfon.myIDkey vine impreuna cu o aplicatie dedicata si un password management. Atunci cand acesta este conectat la smartphone, tableta sau PC, datele sunt completate in mod automat pentru conturile pe care le detineti pe orice site. In plus, myIDkey poate genera automat parole unice pentru protectie suplimentara, toate acestea fiind usor de gestionat cu aplicatia myIDkey.

Pentru o si mai mare siguranta, myIDkey poate fi personalizat astfel incat sa nu poata fi deblocat decat daca se executa o secventa de citire a amprentelor pentru mai multe degete.

Atunci cand au loc tranzactii importante, sau datele detinute au o mare valoare, parolele au un rol foarte important. Astfel, myIDkey foloseste cele mai recente protocoale de securitate si criptare la un nivel "military grade", mai exact AES256, criptare pe 256 biti.De asemenea in cazul in care myIDkey a fost pierdut sau furat, acesta beneficiaza si de "fail-safe protection", cu alte cuvinte, dupa mai multe incercari de deblocare esuate, toate datele de pe acesta se vor sterge automat. In momentul cand se achizitioneaza un nou stick, datele pot fi restaurate prin sincronizare cu aplicatia de pe calculator sau recuperate dintr-un cloud securizat pus la dispozitie de producatori.myIDkey a fost produsul cel mai premiat la CES 2013, castigand trei premii in trei categorii diferite, Computer Accessories, Personal Electronics si Computer Peripherals.In momentul de fata proiectul este finantat de You are not allowed to view links. Register or Login si primele modele vor veni cu un spatiu de stocare de 8 GB. Insa daca proiectul Kickstarter isi atinge scopul si va reusi sa stranga suma de 400000$, acesta va fi livrat in varianta de 16 GB.

Photo: Kickstarter

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View