Currently:
  • Philips DesignLine TV - Doar o simpla foaie de sticla 5 1

Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Philips DesignLine TV - Doar o simpla foaie de sticla

(1/1)

Pamico:
Philips DesignLine TV - Doar o simpla foaie de sticlaPhilips DesignLine TV este fara indoiala printre cele mai interesante televizoare vazute in ultimul timp. Producatorul You are not allowed to view links. Register or Login a decis sa realizeze un Smart Tv dintr-o singura foaie de sticla. Noul Philips DesignLine TV va fi disponibil in doua variante, una de 46 de inch si una de 55 de inch. Dupa cum se poate observa si din poza DesignLine TV nu are niciun fel de suport, iar imaginea pare ca se pierde in sticla cu nuante in degrade din partea inferioara.

You are not allowed to view links. Register or Login a fost conceput astfel incat sa poata fi pur si simplu rezemat de un perete. Probabil greutatea sa este suficienta pentru a-l pastra in siguranta, desi anumiti cumparatori mai prudenti se vor gandi mult inainte de a face o astfel de achizitie, eventual investind si intr-o solutie de montare mai sigura.

"Am vrut sa ne mutam departe de designul care se foloseste in produsele actuale", spune designerul Frank Rettenbaher in videoclipul de promovare a acestui televizor neconventional.  "Am inceput acest proiect cu ambitia de a crea un obiect al dorintei", mai spune Rod White, designer sef la TP Vision.

DesignLine TV dispune de tehnologia Ambilight Philips, care proiecteaza lumini pe peretele din spatele televizorului pentru a spori atmosfera din timpul vizionarii. Televizorul dispune de asemenea de suport 3D si vine impreuna cu ochelari Active Shutter cu o rata de refresh de 1400 HZ PMR (Perfect Motion Rate),  Ambilight XL pe trei laturi, procesor dual-core, aplicatii Smart TV, Miracast Wi-Fi ™ impreuna cu aplicatia Philips MyRemote pentru a permite vizionarea de continut prin Wi-Fi catre si de la notebook-uri, smartphone-uri si tablete, plus multe alte optiuni.

DesignLine TV va fi pus in vanzare in al doilea trimestru al anului 2013, la un pret deloc de neglijat. Desi nu se cunoaste exact, se estimeaza ca acesta va fi undeva intre 2000 si 3000 de euro.Philips TV Ambilight technologyYou are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View