Software > Stiri Globale

Google va publica o serie de nuvele bazate pe jocul AR, Ingress

(1/1)

Pamico:
Google va publica o serie de nuvele bazate pe jocul AR, IngressPoate nu ar fi ciudat daca aceasta miscare ar veni din partea unei companii oarecare, insa o mare corporatie care detine in manile sale date extrem de importante capabile sa prezica boli, sa prevada tendinte si obiceiuri, sa stie unde te agasesti la un moment dat si multe altele, a creat un joc AR (Augmented Reailty) bazat pe notiunea de grup secret care lucreaza la descoperirea unei conspiratii la nivel mondial. Ei bine, aceasta corporatie se numeste Google iar jocul AR se numeste "Ingress".

Lansarea acestui joc AR pentru dispozitive cu Android a fost facuta la sfarsitul anului trecut. De atunci interesul utilizatorilor a crescut in mod constant. Acum Niantic Labs, o divizie oarecum misterioasa a lui Google, cea care a realizat si jocul, lucreaza la lansarea unei serii de e-book-uri bazate pe jocul "Ingress" care se vor numi The Alignment.

Scrisa de Thomas Greanias, un best-seller-autor, prima nuvela de 150 de pagini va fi lansata incepand cu data de 2 Aprilie prin intermediul magazinului Google Play. Toate nuvelele se vor gasi atat in varianta tiparita, cat si in varianta e-book, distribuite eventual si altor vanzatori din afara magazinului virtual Google Play. Urmariti mai jos un trailer pentru jocul "Ingress".
You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View