Currently:
  • RFduino - un Arduino cu Bluetooth 4.0 5 1

Hardware > Stiri IT Hardware

RFduino - un Arduino cu Bluetooth 4.0

(1/1)

Pamico:
RFduino - un Arduino cu Bluetooth 4.0Microcontrolerele Arduino sunt foarte apreciate de pasionatii de electonica si automatizari datorita faptului ca sunt mici, ieftine si mai ales datorita versatilitatii lor. Acestea sunt si caracteristicile noului RFduino, in plus acesta beneficiaza si de conexiune Bluetooth 4.0.

RFduino a fost dezvoltat de catre cei de la You are not allowed to view links. Register or Login, o companie care produce si comercializeaza echipamente wireless de inalta calitate pentru pasionatii de electronica si comunitatile Open Source.

Mica inventie a celor de la OpenSource RF, da acum posibilitatea celor pasionati, sa-si controleze gadget-urile de la distanta, cu ajutorul unui smartphone. Nu trebuie decat sa achizitionati micul modul si sa-l atasati la cel pe care il aveti deja. Este perfect compatibil. RFduino are Bluetooth 4.0 Low Energy si este compatibil cu orice telefon care are Bluetooth 4.0. Momentan modulul poate fi comandat cu aplicatii care functioneaza numai pe iPhone, dar vor fi disponibile in curand si pentru Android.

RFduino este echipat cu un procesor Nordic ARM Cortex-M0 pe 32 de biti, mai puternic decat vechiul UNO si care ruleaza aceleasi cod Arduino, astfel incat nu este nevoie sa schimbati programul pe care deja il detineti.

RFduino GPIO (General Purpose Input/Output):
- suporta Digital IO, Analog ADC, SPI, I2C, UART si PWM
- toate intrarile si iesirile sunt pe deplin controlabile din soft si pot fi remapate in functie de necesitati

RFduino este similar cu Arduino UNO sau DUE, cu diferenta ca este mai mic, mai ieftin si beneficieaza de conexiune wireless.


You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View