Software > Programe si Aplicatii gratuite

Xilisoft iPhone Contacts Backup

(1/1)

Pamico:
Xilisoft iPhone Contacts BackupProtejati-va impotriva pierderii accidentale a contactelor din telefoane cu Xilisoft iPhone Contacts Backup. Utilitarul celor de la Xilisoft, va permite sa gestionati contactele, avand posibilitatea de a transfera, restaura si de a crea backup-uri de securitate tuturor contactelor din agenda unui You are not allowed to view links. Register or Login.

Cu Xilisoft iPhone Contacts Backup program puteti transfera contactele intre iPhone si computer in format CSV sau vCard si sa le exportati apoi in alte locatii, cum ar fi Google Contacts, Yahoo! Address book, Outlook sau Windows Address Book. Puteti de asemenea crea o copie de siguranta pe care o puteti restabili cu alta ocazie cand veti avea nevoie, puteti sterge sau adauga contacte sau va puteti organiza contactele dupa anumite criterii si preferinte. Cu ajutorul Xilisoft iPhone Contacts Backup puteti face si backup-uri de securitate ale SMS-urilor, sau le puteti gestiona. Programul este destul de usor de folosit, deoarece are o interfata foarte asemanatoare cu cea a telefonului, astfel incat pentru utilizatorii de iPhone va fi familiara.

Iata mai jos cateva din optiuni:

• Import/export contacts information from/to a dozen of address books
• Backup contact information to local machine and check out in the program anytime
• Restore all your contacts to iPhone from the backup file in case of information lost
• Transfer iPhone contacts between iPhone and iPone/Nokia/Blackberry/Android phone/Windows Phone
• Delete any contact information freely, sort all contacts in different categories, save the picture of contacts to computer
• Save Pictures of Contacts
• Support iPhone 5, iOS 6, and iTunes 10.7 now

Mai multe amanunte gasiti pe pagina celor de la You are not allowed to view links. Register or Login.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View