La o cafea de vorba > Fenomenul OZN

The Secret - Dovada ca nu suntem singuri

(1/1)

Pamico:
The Secret - Dovada ca nu suntem singuriThe Secret, este un documentar care prezinta povestea unor scurgeri de informatii si documente guvernamentale, care dovedesc ca americanii au recuperat epavele unor obiecte zburatoare neidentificate, incepand din 1941, secretizand toate informațiile obtinute si lansand una dintre cele mai ample operatiuni de musamalizare din istorie.

Documentele la care se face referire in acest documentar, au fost declarate ca fiind autentice, examinarea lor facandu-se cu metode judiciare de catre experti. Au fost verificate natura hartiei, varsta cernelurilor folosite, filigranul hartiei, fonturile, stampilele, sistemul numeric de indosariere si altele.

The Secret ofera marturii ale unor personalitati marcante, ce se situeaza pe pozitii de sustinere a documentelor prezentate, printre ei numarandu-se astronautul Ed Mitchell, cercetatorii Stanton Friedman, Timothy Good si Michael Lindemann, dar sunt de asemenea prezentate si opinii ale unor persoane care sunt sceptice cu privire la aceste informatii si asupra fenomenului in general.

Urmariti mai jos documentarul - The Secret - Evidence We Are Not Alone


Traducatorul documentarului - You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View