Currently:
  • MiiPC - urmatoarea generatie de Android PC 5 1

Categorie General > Stiinta si Tehnologie

MiiPC - urmatoarea generatie de Android PC

(1/1)

Pamico:
MiiPC - urmatoarea generatie de Android PCIn ziua de azi foarte multe persoane au nevoie de Internet. O parte insemnata dintre acestea sunt copii. Copiii ca si oamenii maturi au nevoie de Internet pentru a socializa, pentru a se juca sau pentru a-si face temele. Insa uneori accesul nerestrictionat al acestora la Internet, mai ales pentru cei sub o anumita varsta, este o perspectiva nu tocmai benefica.

Aici intervine MiiPC. Ce este MiiPC. MiiPC este un mini calculator personal, pe care ruleaza sistemul de operare You are not allowed to view links. Register or Login, ofera conectivitate cu monitoarele LCD sau TV, i se poate atasa o tastatura si un mouse pe USB si il puteti usor transforma intr-o statie de lucru pentru diverse procese de invatare si divertisment. Are doua porturi USB, un port HDMI, mufe de microfon si difuzoare, Ethernet Port, WiFi (802.11 b/g/n) si Bluetooth (4.0). De asemenea are un procesor dual-core la 1.2GHz SoC, 1 GB RAM si un spatiu de stocare de 4GB.Cu ajutorul MiiPC copiii, dar si parintii au acces la la Internet, la peste 700000 de aplicatii in Google Play App Store, la striming video HD si la o suita de programe office. Pur si simplu va puteti face conturi separate de utilizator, astfel incat fiecare membru al familie va avea propiul MiiPC.
Odata cu achizitionarea acestui minicalculator, veti primi si o aplicatie pentru smartphone cu ajutorul careia veti putea monitoriza si restrictiona accesul la Internet pentru anumite site-uri care nu se incadreaza in limita impusa de varsta copilului, sau se poate limita accesul total la Internet daca este cazul. Asta apropo de ce subliniam in introducerea articolului.

In concluzie, MiiPC ofera instrumentele necesare pentru a ajuta parintii sa raspunda acestor provocari si pentru a crea un mediu sigur si relaxat de a naviga pe Internet pentru intreaga familie. Pretul acestui mini PC este de 99$. Mai multe amanunte gasiti aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View