Life & Style > Arta si Personalitati

Diego Stocco - Music from Nature

(1/1)

Pamico:
Diego Stocco - Music from NatureYou are not allowed to view links. Register or Login  este un compozitor, designer de sunet si interpret italian. S-a nascut in Rovigo, Italia, in 1976 si a descoperit muzica la varsta de doar sase ani, atunci cand parintii sai i-au facut cadou prima claviatura electronica. Diego creaza compozitii eclectice utilizand diverse instrumente personalizate, elemente din natura si tehnici de inregistrare experimentale.

Printre cele mai cunoscute creatii ale sale se pot enumera: coloana sonora pentru filmul “Chernobyl Diaries”, de asemenea a contribuit ca solist principal in coloana sonora a mai multor filme si jocuri video cum ar fi, “Sherlock Holmes”, “Assassin’s Creed Brotherhood” si “Assassin’s Creed Revelations”. S-a mai facut remarcat si ca designer de sunet in numeroase proiecte incluzand filmele “Immortals”, “Takers”, “Into the Blue”, “Crank”, show-urile tv “The Tudors” si “Moonlight”. Diego a creat de asemenea si partitura pentru jocul video “The Conduit”.

Muzica sa a fost folosita in zeci de filme si trailere ale unor jocuri video printre care se pot aminti: "TRON: Legacy", "Terminator Salvation", "2012", "Transformers", "Spider-Man Shattered Universe", "Call of Duty, World at War", "Soulcalibur IV" si a numeroase emisiuni TV si promo-uri.

Urmariti mai jos cateva din creatiile sale:


Music from NatureDuet for Leaves & Turntable

You are not allowed to view links. Register or Login
Chernobyl Diaries

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View