Currently:
  • Changsha Meixihu - Noul Centru International de Cultura si Arta din China 5 1

Life & Style > LifeStyle

Changsha Meixihu - Noul Centru International de Cultura si Arta din China

(1/1)

Pamico:
Changsha Meixihu - Noul Centru International de Cultura si Arta din ChinaCentrul International de Cultura si Arta din China, Changsha Meixihu, este cel mai nou proiect al celor de la You are not allowed to view links. Register or Login, proiect care se afla deja in derulare in Changsha, capitala Hunan-ului din provincia de sud a Chinei. Changsha se afla in mijlocul unei explozii infloritoare a populatiei, avand o dezvoltare urbana extrem de rapida. Noul centru, in valoare de 130 de miliarde de dolari, este planificat a fi locul de intalnire a numeroase proiecte de cultura si arta din intreaga lume.

Grand Theater va fi cea mai mare si mai importanta cladire, cu o capacitate de 1800 de locuri, aceasta fiind si punctul central al complexului cultural. Cladirea va fi dotata la cele mai inalte standarde de calitate, pentru a putea oferi cele mai bune servicii. Cladirea va avea o gama larga de facilitati pentru public, spatii generoase, holuri, restaurante, baruri, spatii dedicate VIP, precum si spatii auxiliare pentru administrare, sali de repetitii, sali pentru logistica, camere pentru make-up si multe altele.

O alta sala importanta a centrului cultural Changsha Meixihu, este si Multipurpose Hall, o sala cu o structura flexibila ce va putea fi adaptata si transformata in diferite configuratii. Cu o capacitate de 500 de locuri aceasta poate gazdui diverse spectacole mici, evenimente comerciale, prezentari de moda si altele. Centrul cultural se va intinde pe o suprafata de 115.000 de metri patrati. Mai multe amanunte pe site-ul celor de la Zaha Hadid Architects.

Urmariti mai jos  o prezentare a Centrului Cultural Changsha Meixihu:

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View