Currently:
  • Ressence Type 3 - un ceas sofisticat 5 1

Life & Style > LifeStyle

Ressence Type 3 - un ceas sofisticat

(1/1)

Pamico:
Ressence Type 3 - un ceas sofisticatRessence este o firma elvetiana de ceasuri fondata in 2009, detinuta si administrata de un belgian, Benoît Mintiens. Totodata, Mintiens este si designerul ceasurilor Ressence. Cea mai noua bijuterie a celor de la Ressence se numeste Type 3 si este un You are not allowed to view links. Register or Login sofisticat cu un design extrem de placut, caracterizat in acelasi timp prin simplitate si minimalism.

Ressence Type 3 are un mecanism gravitational si ecranul umplut cu un lichid special (naphtha-type liquid), acesta avand un indice de refracție mai apropiat de cel al cristalelor de safir, mai mare decat al aerului. Acest lucru da senzatia celui care priveste ceasul, ca de fapt cadranul si limbile sunt proiectate pe geamul de cristal, desi nu sunt. Ressence Type 3 nu are coroana si nici alte elemente accesibile din exterior. Ajustarile sunt facute pur si simplu prin simpla rotire a ceasului, datorita sistemului gravitational extrem de sensibil. O adevarata minune a inginerie moderne. 

Ressence Type 3 este gazduit intr-o carcasa de titan clasa 5, alimentat de un mecanism automatic in componenta caruia se gasesc 28 de angrenaje, cu un total de 407 componente si 57 de rubine, la care se adauga o valva termica automata care controleaza expansiunea sau contractia lichidului. Indicatoarele si cadranul sunt acoperite cu You are not allowed to view links. Register or Login si emana o lumina extrem de placuta cu nuante de verde si portocaliu atunci cand este intuneric. Geamul este din safir, iar informatiile transmise de miscarea ceasului, sunt transformate in indicatii cu ajutorul campurilor provenite de la o serie de micro-magneti.

You are not allowed to view links. Register or Login va avea un pret de vanzare pe masura calitatilor sale, 23.000 de euro si va fi pus in vanzare in a doua parte a acestui an.Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View