Currently:
  • Samsung a lansat Galaxy Note 8.0 5 1

Hardware > Stiri IT Hardware

Samsung a lansat Galaxy Note 8.0

(1/1)

Pamico:
Samsung a lansat Galaxy Note 8.0Samsung a lansat in cele din urma mult asteptata tableta Galaxy Note 8.0. Fanii You are not allowed to view links. Register or Login vor avea de acum un nou gadget. Hai sa vedem despre ce e vorba intr-un scurt review. Dupa cum ii sugereaza si numele, tableta celor de la You are not allowed to view links. Register or Login are un ecran de 8 inch cu o rezolutie nativa de 1280 x 800 si ruleaza sistemul de operare Android 4.1 (Jelly Bean).

Galaxy Note 8.0 foloseste un procesor Samsung Exynos Quad-core la 1.6 GHz si vine cu 2GB RAM. Pe langa acestea, Galaxy Note 8.0 are un spatiu de stocare de 16GB intern si slot pentru card microSD care accepta carduri de pana la 64GB. De asemenea tableta are integrat Wi-Fi dual-band 802.11/b/g/n si un acumulator de 4600 mAh. Ecranul foloseste tehnologia celor de la You are not allowed to view links. Register or Login si vine impreuna cu un stylus sensibil la presiune, S-Pen al celor de la Samsung.

Printre alte caracteristici, Galaxy Note 8.0 mai include doua camere video, una pe spate de 5 megapixeli care poate inregistra video la rezolutie HD si una frontala de 1.3 megapixeli. Tableta mai vine de asemenea si cu un spatiu de stocare gratuit de 50GB pentru Dropbox pe o perioada de 2 ani din momentul achizitionarii. Galaxy Note 8.0 va avea un pret de vanzare de 400$ in SUA.

Un review mai complet puteti citi aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View