Currently:
  • Specificatiile Google Glass au fost in cele din urma anuntate 5 1

Hardware > Stiri IT Hardware

Specificatiile Google Glass au fost in cele din urma anuntate

(1/1)

Pamico:
Specificatiile Google Glass au fost in cele din urma anuntateProiectul inovativ al celor de la Google, a facut furori inca de la primii pasi. Iata ca a sosit momentul ca Google Glass, caci despre ei este vorba, sa ajunga pe piata spre comercializare. Multi dintre pasionatii de gadget-uri sunt nerabdatori sa puna mana pe o astfel de pereche de ochelari. Si cum interesul este foarte mare, iar aura de mister ce inconjoara acest gadget la fel, Google a hotarat sa dea publicitatii specificatiile tehnice ale Google Glass.

Hai sa vedem cu ce se lauda Google Glass. Sa incepem cu ecranul care se gaseste la o distanta de cativa centimetri de retina si care conform celor de la Google are o rezolutie similara cu a unui monitor HD de 25 inch privit de la o distanta de aprox. 2,5 m(8 feet). De asemenea, Google Glass incorporeaza o camera video de 5 Megapixel, care este capabila sa filmeze la o rezolutie de 720p. Sunetul va fi livrat printr-un traductor de conductie osoasa.

Google Glass vor dispune de o memorie de 16 GB, din care numai 12GB vor putea fi utilizabili, se vor putea sincroniza cu un cloud, posibil cu Google Drive si vor avea suport pentru standardul WiFi IEEE 802.11b/g si Bluetooth. Acumulatorul, spun cei de la Google, va avea o autonomie de o zi, asta in cazul cand nu se foloseste intens functia de filmare sau Hangout, caz in care autonomia va scadea semnificativ. Google Glass vor fi livrati cu un cablu micro-USB si incarcator.

Pretul nu se cunoaste exact, dar se pare ca va fi undeva intre 1000 si 1500 de dolari.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View