ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: SteelSeries Shift Cataclysm ! WoW ce tastatura !  (Read 1659 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3581
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
SteelSeries Shift Cataclysm ! WoW ce tastatura !
« on: August 02, 2011, 06:33:25 PM »
SteelSeries Shift Cataclysm ! WoW ce tastatura !

Bucuria si emotia te cuprind numai la vederea ambalajului. Ma refer in special la fanii World of Warcraft. Incepand de la culoarea ambalajului si pana la informatiile de pe el, toate te atrag sa iei contact cu acesta si sa vezi ce se ascunde in spatele capacului de carton.

Desenul cu cele 2 seturi de taste atrage insistent privirea si iti mareste dorinta de a despacheta produsul. Dar inainte, poti citi pe spatele cutiei caracteristicile importante ale continutului.

Tastatura SteelSeries Shift: Cataclysm este formata din:

- corpul tastaturii, ce contine butoanele media si inca 12 butoane pentru macro si schimbarea profilelor
- doua seturi de taste, cea normala, ca la orice alta tastatura si cea pentru gaming.

La cea din urma, tastele numerice din partea dreapta, precum si sagetile, impreuna cu tastele de deasupra lor, au fost inlocuite cu butoane ce pot fi special configurate pentru diferite optiuni din jocul World of Warcraft: Cataclysm, acestea permitand acces mai usor si mai rapid la sectiuni ale jocului, precum chat, diverse comenzi de raid, si, de asemenea, oferind explicatie fiecarei taste normale ce poate fi folosita in joc.

Schimbarea celor doua seturi se face foarte rapid, printr-o clema de prindere din partea dreapta a corpului tastaturii, aceasta schimbare putand fi facuta in orice moment indiferent daca PC-ul este aprins sau stins.

Tastatura este de marime standard si putin greoaie. Este alcatuita dintr-un plastic de culoare neagra mata, pe care nu raman urme si care nu trosneste sau scartaie la apasarea mai puternica a tastelor. Tastele, cam zgomotoase, sunt inscriptionate cu vopsea de culoare alba ce se simte la atingere, lucru care poate duce dupa o folosire indelunga a tastaturii la cojirea ei.

In cazul setului de taste normale, tastele numerice din partea dreapta pot fi inlocuite cu macro-uri, lucru care nu pare a fi destul de util intr-o activitate normala de browsing, dar care totusi poate fi folositoare in diverse jocuri sau aplicatii.

In plus corpul tastaturii are cele 8 butoane programabile, pe care puteti configura orice comanda sau aplicatie doriti. Langa ele mai sunt 3 butoane pentru profile si un buton pentru inregistrarea macro-ului dorit. Partea interesanta este ca cele 3 butoane pentru profile pot schimba configuratia celor 8 butoane programabile, adica puteti avea 8 comenzi diferite, pe fiecare profil.

Ceva foarte interesant este prezenta a 2 taste in parte din dreapta sus, Bar Lock si Pad Lock. Bar lock dezactiveaza tastele F1-F12, iar Pad Lock dezafecteaza tastele numerice din dreapta.

Pentru asezarea tastaturii in pozitia dorita, avem la dispozitie 4 suporturi rabatabile, o pereche mai mica si una mai mare. Fiecare pereche induce un anumit unghi de inclinare a tastaturii.

In pachet gasim si un suport pentru maini. Acesta are 50mm latime si se ataseaza in partea inferioara a tastaturii, fiind foarte util in scopul pentru care a fost creat.
Plasticul tare, din care este construit, ii ofera durabilitate, iar forma aleasa de producator este foarte ergonomica, fiind de un real ajutor mainilor in exercitiul functiunii.


sursa: techzone.ro
« Last Edit: February 05, 2012, 11:37:50 PM by Pamico »


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele