Currently:
  • HP Pavilion Sleekbook 15 - Probleme drivere in Windows 7 5 1

Software > Probleme si intrebari

HP Pavilion Sleekbook 15 - Probleme drivere in Windows 7

(1/1)

Pamico:
HP Pavilion Sleekbook 15 - Probleme drivere in Windows 7
Intamplarea a facut sa-mi pice in mana recent acest laptop: HP Pavilion Sleekbook 15, model 15-b000sq. Doresc sa atrag atentia asupra urmatorului aspect. HP Pavilion Sleekbook 15 NU are drivere decat pentru sistemul de operare Windows 8 - 64 biti. In concluzie, cei care doresc achizitionarea unui astfel de model de laptop trebuie sa stie ca nu vor putea instala alt sistem de operare decat Windows 8 pe 64 biti.Daca o parte din driverele de Windows 8 se potrivesc si pe Windows 7, respectiv video, audio, retea, nu acelasi lucru pot sa spun despre driverele de chipset si driverele pentru keyboard, mouse si input device, mai exact doua drivere foarte importante HP Wireless Button Driver si HP Quick Launch. Lipsa acestora din urma va face inutilizabile tastele de functii, in speta tasta FN+F-uri (F1, F2, F3, etc.). Aici se gasesc luminozitatea, volumul, monitor extern, Wi-Fi, si altele care vor fi nefunctionale. Am incercat o serie de drivere similare de la HP, din pacate niciunul nu a functionat.

Am vrut sa atrag atentia asupra acestui lucru, deoarece pretul atractiv al acestui model de laptop, combinat cu performantele bune pot sa va atraga sa-l achizitionati. Insa obligativitatea de a-ti instala Windows 8, nu este punctul lui forte. Cei care vor dori sa-si instaleze alt sistem de operare, nu vor avea nicio sansa, in sensul ca nu va fi pe deplin functional.

Mare atentie cand va achizitionati ultimele modele de laptop-uri, daca aveti preferinte in ceea ce priveste sistemul de operare !!!

Driverele pentru seria Sleekbook 15 le gasiti aici: You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View