La o cafea de vorba > Stiri din lumea muzicii

Sandra Afrika feat Costi - Devojka tvog druga

(1/1)

Pamico:
Sandra Afrika feat Costi - Devojka tvog drugaDevojka tvog druga, piesa lui Costi Ionita in colaborare cu Sandra Afrika a devenit deja un hit. Sandra Afrika, pe numele ei adevarat Sandra Prodanovic, este o vedeta foarte apreciata in spatiul balcanic. Sandra are 25 de ani si s-a nascut la Belgrad in Serbia. Noul videoclip filmat impreuna cu producatorul Costi Ionita a fost realizat in Muntenegru si a fost lansat in paralel in patru locatii diferite, Romania, Muntenegru, Croatia si Serbia.

“E o colaborare de succes, Sandra Afrika este o artista apreciata, iar acum, datorita acestei piese, va fi si mai apreciata, ceea ce nu poate decat sa ma bucure”, a declarat Costi citat de You are not allowed to view links. Register or Login.

Odata cu lansarea acestui videoclip, Costi Ionita a decis ca e timpul sa mai faca o schimbare, asa ca a hotarat ca numele de scena sa nu mai fie Costi Ionita, ci simplu, Costi. Urmariti in continuare videoclipul piesei Devojka tvog druga in care Costi ii tine companie senzualei Sandra.

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View