Currently:
  • PLAiR - cel mai simplu mod de a vizualiza programele favorite sau pozele pe TV 4 1

Hardware > Stiri IT Hardware

PLAiR - cel mai simplu mod de a vizualiza programele favorite sau pozele pe TV

(1/1)

Pamico:
PLAiR - cel mai simplu mod de a vizualiza programele favorite sau pozele pe TVDesi au aparut televizoarele inteligente si set-top box-urile pentru streaming video online, iata ca solutiile nu se limiteaza aici. Cei de la PLAiR vin cu o idee inovatoare care le permite utilizatorilor sa vizualizeze continut video pe un televizor care are port You are not allowed to view links. Register or Login, de pe orice gadget care detine Wi-Fi, mai exact laptop, tableta sau smartphone.

PLAiR este un micro-pc elegant, care va da posibilitatea sa trimiteti continut HD catre televizor fara nicio bataie de cap. Este foarte simplu de folosit si functioneaza la fel de bine atat pe Windows cat si pe Mac. Dupa cum o sa puteti urmari in videoclipul de mai jos, odata conectat la televizor sau la proiector pe portul HDMI, nu va mai ramane decat sa descarcati o extensie gratuita pentru Chrome sau o aplicatie pentru Android (varianta Gingerbread 2.3 sau mai sus). De asemenea exista aplicatie si pentru iOS5 sau o alta varianta peste. De aici si pana la a urmari un clip video de pe laptop pe TV, nu mai este decat un singur click pe un mic logo care apare in coltul din dreapta sus al ecranului.

PLAiR accepta HTML 5 si flash video, deci practic cam toate videoclipurile online vor rula fara probleme. Pretul unui astfel de gadget este de 99$ si a fost pus in vanzare acum cateva zile. PLAiR vine in trei nuante de culori, negru, albastru si rosu.


You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View