ACEST SITE ESTE DE VANZARE!
Monitoare-LCD OFERTA IT ► SISTEME PC - PERIFERICE IT - COMPONENTE PC Calculatoare-Craiova

Author Topic: CEZAR OUATU - The Voice - scurta biografie  (Read 1554 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Pamico

  • Administrator
  • Membru Erou
  • *****
  • Posts: 3581
  • Reputation: +473/-0
  • Gender: Male
  • With us since: 02/08/2011
    YearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
CEZAR OUATU - The Voice - scurta biografie
« on: May 19, 2013, 12:54:55 PM »
CEZAR OUATU - The Voice - scurta biografie

cezar-ouatu-foto.jpg

FLORIN CEZAR OUATU, reprezentantul Romaniei la Eurovision 2013 si unul din cei mai mari contra-tenori recunoscuti in intreaga lume, este un personaj despre care merita sa spunem cateva cuvinte.CEZAR s-a nascut in 1980 in Romania, intr-o familie de muzicieni, fiind fiul lui Florin Ouatu, regretatul flautist de la Filarmonica din Ploiesti si fost profestor la Universitatea Mozarteum din Salzburg, Austria. La doar 6 ani a invatat sa cante la pian. A absolvit Liceul Muzical „Carmen Sylva” din Ploiesti, iar in 2001 a fost admis la Conservatorul „Giuseppe Verdi” din Milano, absolvit in 2004 cu nota maxima la sectia de canto clasic. A studiat cu profesori ca: Margareth Hayward, Jordi Savalli, Sara Mingardo, Rene Clemenic, Mariana Nicolescu. A mai studiat muzica baroca si iubeste de asemenea foarte mult jazz-ul. A debutat ca interpret profesionist pe scena Teatrului „La Fenice” din Venetia, a cantat pe cele mai importante scene din lume si a obtinut numeroase distinctii la concursuri de canto in Barcelona, Dresda, Milano, Monaco sau San Marino. A cantat la opere celebre precum cele din Lausanne, Barcelona, Potsdam si altele.

Ca semn al calitatilor sale vocale si aprecierilor care vin din partea unor nume mari din muzica internationala, CEZAR OUATU fiind unul din putinii contra-tenori din lume, a fost supranumit "The Voice".
Unul din proiectele sale in Romania, este promovare genului de muzica pop-opera, pe care l-a inceput in colaborare cu Smiley si casa de productii HaHaHa Production, astfel la sfarsitul anului trecut in preajma sarbatorilor, au lansat single-ul Cinema Paradiso. De asemenea, in aceeasi perioada, CEZAR a lansat si single-ul White Christmas. Tot din aceasta colaborare va rezulta un album pop-opera care va fi scos undeva spre sfarsitul acestui an.Pentru anul in curs, CEZAR mai are in plan doua colaborari internationale de anvergura, alaturi de Andrea Bocelli si Angela Gheorghiu, urmand de asemenea sa lanseze un single scris special pentru el de o legenda a muzicii electronice, Vangelis.

Multumim CEZAR pentru prestatia de la Eurovision si iti dorim ca toata munca si talentul tau sa te ridice pe cele mai inalte culmi!


Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele" title="Forum Craiova Center - stiri, divertisment, informatii utile, anunturi si multe altele