Currently:
  • Yunak Evleri - Cappadocia Hotel - Lux si rafinament in pestera 5 1

Life & Style > LifeStyle

Yunak Evleri - Cappadocia Hotel - Lux si rafinament in pestera

(1/1)

Pamico:
Yunak Evleri - Cappadocia Hotel - Lux si rafinament in pesteraInconjurat de un peisaj mirific, Yunak Evleri este un hotel unic sapat in stanca, care include sase pesteri unite prin pasaje, avand un total de 39 de camere datand din secolele 5 si 6, plus un conac grecesc din secolul al 19-lea. Initial, in grotele sapate in stanca isi duceau traiul mii de comunitati crestine. Apoi ele au fost folosite ca biserici si refugii pentru a se apara de romani.

La poalele stancii se afla foaierul hotelului, iar cladirea principala care emana un farmec aparte, este gazduita de un conac din secolul al 19-lea. Camerele au fost renovate si decorate cu multa atentie, in stilul autohton, respectand strict caracteristicile locale. Decorul este elegant si personalizat cu mobilier artizanal si antichitati.

Camerele au sali de baie placate cu marmura (unele au si jacuzzi), iar paturile au lenjerie hipoalergica. In afara de camerele de odihna, hotelul mai dispune de sali confortabile pentru diverse intalniri sau pur si simplu unde poti sa lenevesti intr-o atmosfera linistita, o sala de calculatoare si conexiune wireless la Internet, o camera pentru ascultat muzica cu o mare varietate de CD-uri, o camera la etajul doi cu DVD player, unde puteti vizualiza filmele preferate. De asemenea mai exista un restaurant plin de rafinament, decorat cu mult bun gust, unde se pot servi preparate din bucataria locala, plus mic dejun cu bufet deschis. Cine doreste sa serveasca masa in aer liber, admirand peisajul, o poate face pe terasa. Trebuie amintit si salonul exterior, unde aveti posibilitatea sa admirati apusul de soare intr-un decor mirific, tolaniti pe perne turcesti moi si incazindu-va la un semineu in aer liber. Alte mijloace de relaxare de care puteti beneficia la Cappadocia Hotel sunt plimbarile cu balonul de unde se pot survola imprejurimile, vizitarea orasului subteran insotiti de un ghid profesionist, drumetii si altele.

Yunak Evleri si-a deschis portile pentru oaspetii in anul 2000 si de atunci a gazduit aproximativ 200.000 de turisti din toate regiunile lumii. Yunak Evleri, un loc inegalabil pentru relaxare si odihna.

mai multe detalii pe: You are not allowed to view links. Register or Login
Photo: Yunak Evleri

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View