Software > Stiri IT Software

Google Trends Visualizer - transforma lumea intr-un screensaver

(1/1)

Pamico:
Google Trends Visualizer - transforma lumea intr-un screensaverSe stie ca una din capabilitatile de baza ale motorului de cautare Google, este aceea de a colecta si a analiza volume imense de date, care ulterior ne sunt afisate atunci cand efectuam o cautare. Compania a hotarat recent sa ofere in afara de clasicele link-uri si un alt mod de prezentare a cautarilor efectuate si anume unul vizual. Acest mod se numeste You are not allowed to view links. Register or Login si prezinta un flux actualizat al cautarilor din intreaga lume.

La momentul actual, Google Trends Visualizer include afisarea cautarilor din tari ca Australia, Canada, Hong Kong, India, Israel, Japan, Russia, Singapore, Taiwan, UK si Statele Unite, insa numarul acestora va creste. Pentru a putea beneficia de aceasta optiune, va trebui sa folositi Google Chrome.

O alta optiune cu impact vizual adaugata de Google, se numeste You are not allowed to view links. Register or Login, si prezinta o lista de locuri, oameni, animale si altele care se afla in topul cautarilor si care este bazata pe aplicatia You are not allowed to view links. Register or Login.Aplicatia Top Charts este valabila pentru moment doar in SUA, iar pentru a va face o idee despre despre Knowledge Graph urmariti prezentarea de mai jos.You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View