Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Amazon a dezvaluit planurile pentru noul sediu

(1/1)

Pamico:
Amazon a dezvaluit planurile pentru noul sediuDupa ce Apple a fost in centrul atentiei, starnind admiratie, atunci cand a lansat planurile pentru noul sau sediu din Cupertino, California, iata ca si gigantul Amazon isi dezvaluie planurile noului sediu ce se va construi in centrul orasului Seattle. Proiectul celor de la Amazon are un look mult mai futurist decat cel al companiei Apple, care arata putin mai conservator.


Noul sediu Apple

Noul sediu Amazon, seamana farte bine cu biosferele descrise in filmele science fiction. Cladirile gemene vor avea exteriorul placat cu mai multe straturi din sticla transparenta, sustinute de un schelet metalic.
"In timp ce forma cladirii aminteste de o sera, vegetatia va fi selectata astfel incat sa poata co-exista si sa formeze un microclimat alaturi de oameni. Pentru a incuraja cresterea si mentinerea starii de sanatate a plantelor, acestea vor dispune de un spatiu suficient de mare, existand cinci etaje, insumand o suprafata totala de aproximativ 65.000 de metri patrati, astfel incat copacii vor putea atinge maturitatea", spun cei de la Amazon.
Acum ca planurile au fost dezvaluite, nu mai ramane decat sa aiba loc intrunirea celor de la Amazon cu oficialitatile din Seattle pentru a primi aprobarile necesare.

Date mai amanuntite despre noul sediu Amazon puteti gasi aici: You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View