Currently:
  • BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé - rezultatul de senzatie al cooperarii dintre germani si italieni 5 1

Categorie General > Motor-Sport

BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé - rezultatul de senzatie al cooperarii dintre germani si italieni

(1/1)

Pamico:
BMW Pininfarina Gran Lusso Coupé - rezultatul de senzatie al cooperarii dintre germani si italieniBMW Pininfarina Gran Lusso Coupé este rezultatul de senzatie dintre tehnologia germana si design-ul italian, care te face sa exclami nici mai mult, nici mai putin decat..."Bellissimo, mein Herr!". Gran Lusso Coupé a fost una din atractiile principale de la Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2013 din Cernobbio, concurs desfasurat pe malul lacului Como, in Italia.

Noul Coupé de lux, este un model sport cu doua usi a seriei 7, are un motor V12 de 6.0 litri, 760 Li's turbo, jante de 21 inch intr-o combinatie de aluminiu lucios, nuante de negru si negru crom, iar puterea motorului nu se cunoaste inca, desi zvonurile se indreapta undeva spre un 536 CP ca si la seria 7. Interiorul dispune de o consola generoasa in stilul BMW, acoperita cu piele si lemn de Kauri. De fapt toate componentele din lemn provin din ramasitele unui singur copac din Noua Zeelanda care a fost recuperat si conservat dintr-o zona mlastinoasa.

Instrumentele cromate cu negru, sunt iluminate suplimentar cu LED-uri, acestea fiind montate in partea superioara a bordului. Sistemul audio este la cel mai inalt nivel de calitate si provine de la cunoscuta firma Bang & Olufsen. BMW si Pininfarina nu au dezvaluit inca daca noul concept Gran Lusso Coupé va intra in productie de serie, desi sunt ceva zvonuri in acest sens. Urmariti mai jos o galerie de imagini cu rezultatul acestei superbe colaborari:


You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View