Currently:
  • Proiect B - drona convertibila 5 1

Categorie General > Stiinta si Tehnologie

Proiect B - drona convertibila

(1/1)

Pamico:
Proiect B - drona convertibilaWitold Mielniczek, student doctorand, a creat o drona convertibila telecomandata care se poate transforma usor dintr-un vehicul terestru intr-un quadrocopter performant. Masina-quadrocopter se numeste simplu "B" si Mielniczek incearca acum sa finanteze proiectul pe You are not allowed to view links. Register or Login. "B" este un hibrid revolutionar care se poate deplasa atat pe teren accidentat, datorita tractiunii integrale si a celor patru roti mari, dar si aerian atunci cand obstacolele devin de netrecut. Durata timpului de zbor este de 15 minute la o singura incarcare."B" dispune de asemenea de o camera HD 720p si un card microSD incorporat pe care se face inregistrarea video. Corpul este construit din policarbonat, un material foarte rezistent care protejeaza vehicolul in cazul unei caderi de la inaltime, iar inelele rigide de pe roti se desprind pentru a minimiza impactul.

Mielniczek are nevoie de aproximativ 131.000 de dolari pentru a-si breveta proiectul, cu tot cu costuri de fabricatie si restul de taxe. Daca va reusi sa stranga acesti bani, este posibil ca incepand cu luna Decembrie, "B" sa intre in productie de serie la un cost de aproximativ 485 de dolari. Dupa numai cateva zile, pe Kickstarter s-a strans peste 10% din suma necesara. Urmariti mai jos doua filmulete demonstrative cu drona convertibila "B":SGFlorin:
frumoasa si interesanta dar trebuie sa mai caute investitori. Cum arata este ok dar in viitor vom se vor conduce drone. Nu cred ca mai prindem noi.

Pamico:
You are not allowed to view links. Register or Loginfrumoasa si interesanta dar trebuie sa mai caute investitori. Cum arata este ok dar in viitor vom se vor conduce drone. Nu cred ca mai prindem noi.

--- End quote ---

La cum se misca treburile, poate avem noroc si prindem si noi!  :)

SGFlorin:
poate. Deabia se misca ai nostrii ca sa faca o amarata de autostrada - si cu bani de la UE. Poate cu dronele vom avea noroc prin faptul ca le va produce o firma privata care doreste sa aibe profit.

Pamico:
You are not allowed to view links. Register or Loginpoate. Deabia se misca ai nostrii ca sa faca o amarata de autostrada - si cu bani de la UE. Poate cu dronele vom avea noroc prin faptul ca le va produce o firma privata care doreste sa aibe profit.

--- End quote ---

A, pai nici nu ma gandeam la ai nostri!  :) Noi ne pricepem la altceva, sa ne vindem bogatiile, sa taiem padurile, sa facem kilometrul de autostrada cu cel mai scump pret din lume si nici macar sa o terminam, etc.  :(

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View