Reclame Gratuite > Reclame site-uri

Blogul meu pesonal

(1/1)

feelmypain25:
Buna ziua,

Acum cativa ani am inceput sa fac poze pentru a pierde timpul dar am fost la o sedinta foto si m-am gandit ca as putea sa incerc sa ma lansez cu fotografia. Mi-am cumparat un domeniu si am tot inceput sa fac poze mai multor oameni. Sper ca in viitorul indepartat sa pot face si un castig din asta. :D

Pentru ca stiu cat de cat ce inseamna un site, m-am gandit sa-mi cumpar un domeniu si totodata sa instalez o platforma, am ales wordpress pentru ca mi se pare usor de folosit si am un pic de experienta cu aceasta platforma.
Am imbinat fotografia cu un pic de munca in domeniul "it" si a iesit acest domeniu: You are not allowed to view links. Register or Login, pentru ca stiu cum se "mananca" treaba nu ma astept sa am 10.000 vizitatori si activitate pe blog, dar daca ma ocup de el cum trebuie si imi dau interesul sper sa pot realiza ceva din asta.

Momentan nu prea am articole/poze urcate pe blog dar o sa mai pun, vreau sa ma ocup putin cu promovarea si dupa sa ma axez mai mult pe fotografie.
Daca credeti ca merita puteti da si un mic like pe facebook aici: You are not allowed to view links. Register or Login
Ce pot sa zic .... astept parerile voastre sugestii tot ce se poate :) atat bune cat si mai putin bune, toate sunt bine primite.

Numai bine,
Alex

Pamico:
Bravo Alex, imi place blogul! Iti urez succes!  =D>
Adauga cat mai mult continut de calitate, astfel se va promova singur! Keep up!

feelmypain25:
Buna ziua, dupa ceva timp de cand ne-am deschis ne-am decis sa organizam un concurs fotografic, daca esti pasionat de fotografie sau iti place pur si simplu sa faci poze atunci ai putea da un click aici -> You are not allowed to view links. Register or Login oferim un domeniu .RO pentru cel care castiga, cu acces total la domeniu. Daca sunteti interesati va asteptam ! Numai bine :)

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View