Life & Style > Arta si Personalitati

Tom Beddard si minunatii sai fractali Fabergé

(1/1)

Pamico:
Tom Beddard si minunatii sai fractali FabergéNascut in Londra in 1976, in prezent fiind fizician specializat in tehnologia laserelor la University of St Andrews din Scotia, You are not allowed to view links. Register or Login s-a transformat in artist si web developer. Acesta a reusit sa produca o serie de forme geometrice extrem interesante inspirate de binecunoscutele You are not allowed to view links. Register or Login. Superbii fractali 3D modelati de catre Beddard in forme si culori care mai de care mai interesante, sunt rezultatul unor formule matematice complicate.

Beddard explica: "Fractalii 3D sint generati de formule recursive in care rezultatele unei operatii sunt folosite ca parametri pentru urmatoarea. Formulele reusesc efectiv sa plieze, sa scaleze si sa rastoarne spatiul. Acesti fractali respecta regula de baza care spune ca dezvaluie tot mai multe detalii cu cat sunt priviti mai de aproape".

"Un aspect fascinant este ca se pot crea combinatii de parametri ce pot duce la rezonante structurale de o extraordinara frumusete si detaliere - citeodata cu influente naturale iar alteori cu influente perfect geometrice. Iar apoi, aidoma unui sistem dominat de haos, toate acestea pot dispare la cea mai mica schimbare a parametrilor", adauga acesta.

You are not allowed to view links. Register or Login

Navigation

[0] Message Index

Sitemap 
Go to full version
Mobile View